KEUZES

Zoals veel van jullie weten ben ik naast mijn brows business een tweede business gestart in de netwerk marketing.

De drang naar meer vrijheid, in de breedste zin van het woord is een item dat al enkele jaren speelt maar waar tot nu toe door persoonlijke omstandigheden geen ruimte voor was. Ik ben nu op een punt gekomen waarop dat wel mogelijk is en die kans grijp ik met beiden handen aan! Dit houdt in dat mijn brows business op een laag pitje komt te staan en ook daarin heb ik keuzes moeten maken.

Hetgeen waar ik tegenaan liep was dat ik meer klanten had dan uren die ik nog wilde werken en dus moest ik een keuze gaan maken. Niks persoonlijks! Ik heb gekeken naar de mensen die het afgelopen jaar structureel gekomen zijn en ook altijd hun afspraak altijd al vooruit plannen and so on. Deze mensen hebben hier ook allemaal een email van ontvangen. Kom je minimaal 10 keer per jaar en ben ik je vergeten te mailen, laat het mij dan aub weten. Ook ik kan dingen over het hoofd zien.

Ik voel me super privileged dat ik deze keuze ‘kan’ maken en een nieuw pad mag gaan bewandelen. Een pad van meer vrijheid in de breedste zin van het woord.

Ikzelf en veel van mijn klanten weten wat voor weg ik hiervoor heb afgelegd.. Een hobbelig ritje to say the least.

Dit verhaal kun je binnenkort terug lezen op mijn nieuwe website die momenteel gebouwd wordt.

Ik neem dus geen nieuwe klanten meer aan en ook de online agenda verdwijnt. De vaste klanten worden als eerste ingepland en de free spots zal ik op socials posten en kunnen willekeurig ingevuld worden door een berichtje te sturen.

 Ik kijk uit naar alles wat gaat komen!

Parkeren kan, betaald, op de Neerhem of op het Berkelplein bij de rotonde.

Kelly S.