Behandeling en Kosten

PDG BROWS

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Er is haar nodig. Veel haar, weinig haar, dik haar, dun haar of donshaar, het maakt niks uit maar ik moet ergens mee kunnen werken (uitgezonderd van schaamhaar.)
Het zal je overigens verrassen wat voor een impact het kleuren/verven van de donsharen heeft. Om dit verhaaltje zo beknopt mogelijk te houden beantwoord ik al je brandende vragen als: verf je met henna, welke highlighter gebruik je en heb je ook cadeaubonnen, onder het kopje FAQ.

Als je voor het eerst komt om je wenkbrauwen onder handen te laten nemen dan vul je eerst een kort vragenlijstje in. Dit om te voorkomen dat je neus eraf valt als ik de verf op je wenkbrauwen aanbreng.

Voordat je in de stoel komt liggen waarschuw ik je al even dat “ie” ontzettend kraakt en dat het echt niet aan jou ligt! Eet zorgeloos een mcFLURRY zus, it’s not you.

We bespreken kort wat je van je wenkbrauwen vindt en wat je graag zou willen. Ik citeer: ‘ik wil graag volle wenkbrauwen die van voren het breedst zijn en smaller uitlopen. En dan het liefst mooie strakke lijnen erin en een subtiel hoekje, ze mogen echt wel opvallen maar het moet niet zo zijn dat mensen eerst mijn wenkbrauwen zien en dan pas mij, begrijp je?’
Ik snap je he-le-maal. Mocht je hele andere dingen met je wenkbrauwen willen, no problemo!

De stappen die volgen zijn:
Verven van de wenkbrauwen/ Uittekenen van de lijnen/ Waxen/ Threaden/ Epileren met pincet/ Knippen/ Afwerking met make-up (indien nodig)

BROWLIFT

De nieuwste trend op het gebied van picture perfect wenkbrauwen is BROWLIFTING.
Mocht je je afvragen hoe zo’n browlift in z’n werking gaat lees dan even verder.

Allereerst breng ik je wenkbrauwen net zoals met de ‘gewone’ PDG wenkbrauw behandeling volledig in model.

Als je wenkbrauwen de perfecte shape hebben dan gaan we van start met het liften van de brows. We beginnen met de wenkbrauw haartjes omhoog te zetten d.m.v. het gebruik van lijm. Geen zorgen, deze lijm is speciaal ontwikkeld voor de wenkbrauwen en wimpers, je kunt er geen buffelschedel mee aan de muur vast plakken, rustig!

Als we de haartjes netjes overeind en in de gewenste richting hebben staan dan gaat de eerste lotion erin. De geur van deze lotion roept verschillende associaties op bij mensen, lees: eiwit-scheet-lucht, ijzers onder de hoeven van een paard branden, de vader van mijn ex-vriend. Enfin, hoe het ook moge zijn, het ruikt niet best. Nadat deze lotion geruime tijd ingewerkt is is het tijd voor de tweede lotion. Thank god ruikt deze hartstikke prima en kun je de wasknijper van je neus halen. Als ook deze lotion haar werking heeft gedaan dan staan je wenkbrauwen tot wel zes weken overeind.

Door het overeind zetten van de wenkbrauw haartjes oogt de wenkbrauw veel voller, daarnaast is deze treatment een fantastische uitkomst voor omlaag vallende wenkbrauw haartjes, doei wenkbrauwgel of haarlak!

Wat nog mooier is is dat je wenkbrauwen gewoon super soft en kambaar blijven. Dus draag je je brows liever eens ‘n dagje naar beneden gekamd, no problemo!

Zoals eerder beschreven gaat de browlift altijd gepaard met de PDG wenkbrauw behandeling. Dit houdt in dat we de wenkbrauwen:
Verven/Uittekenen/Waxen/Threaden/Epileren met pincet/Knippen gevolgd door de BROWLIFT.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan een kijkje onder het kopje: FAQ

Kosten en duur van de behandelingen

PDG brows
Verven/ Uittekenen/ Waxen/ Threaden/ Epileren met pincet/ Knippen/ Afwerking met make-up
Kosten: € 40,00     Duur: 60 minuten

Bijwerken wenkbrauwen (binnen vijf weken na een PDG brows behandeling)
Kosten: € 25,00      Duur: 30 minuten
Niet  in te plannen via de online agenda maar graag via het contactformulier https://pdgbrows.nl/contact/

Browlift
Kosten: € 50,00     Duur: 60 minuten

Bijwerken Browlift (binnen zes weken na een Browlift behandeling)
Kosten: € 45,00      Duur: 60 minuten