Behandeling en Kosten

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Er is haar nodig. Veel haar, weinig haar, dik haar, dun haar of donshaar, het maakt niks uit maar ik moet ergens mee kunnen werken (uitgezonderd van schaamhaar.)
Het zal je overigens verrassen wat voor een impact het kleuren/verven van de donsharen heeft. Om dit verhaaltje zo beknopt mogelijk te houden beantwoord ik al je brandende vragen als: verf je met henna, welke highlighter gebruik je en heb je ook cadeaubonnen, onder het kopje FAQ.

Als je voor het eerst komt om je wenkbrauwen onder handen te laten nemen dan vul je eerst een kort vragenlijstje in. Dit om te voorkomen dat je neus eraf valt als ik de verf op je wenkbrauwen aanbreng.

Voordat je in de stoel komt liggen waarschuw ik je al even dat “ie” ontzettend kraakt en dat het echt niet aan jou ligt! Eet zorgeloos een mcFLURRY zus, it’s not you.

We bespreken kort wat je van je wenkbrauwen vindt en wat je graag zou willen. Ik citeer: ‘ik wil graag volle wenkbrauwen die van voren het breedst zijn en smaller uitlopen. En dan het liefst mooie strakke lijnen erin en een subtiel hoekje, ze mogen echt wel opvallen maar het moet niet zo zijn dat mensen eerst mijn wenkbrauwen zien en dan pas mij, begrijp je?’
Ik snap je he-le-maal. Mocht je hele andere dingen met je wenkbrauwen willen, no problemo!

De stappen die volgen zijn:
Verven van de wenkbrauwen/ Uittekenen van de lijnen/ Waxen/ Threaden/ Epileren met pincet/ Knippen/ Afwerking met make-up (indien nodig)

Kosten en duur van de behandeling

PDG brows
Verven/ Uittekenen/ Waxen/ Threaden/ Epileren met pincet/ Knippen/ Afwerking met make-up
€ 40 +-60 minuten

Bijwerken wenkbrauwen (binnen vijf weken na een PDG brows behandeling)
€ 25 +-30 minuten
Niet  in te plannen via de online agenda maar graag via het contactformulier https://pdgbrows.nl/contact/