HET LEVEN VAN EEN
BROWS STYLIST

Whatsapp: zaterdag 02:33 uur

“Hoe duur kost dat wenkbrouwen?”

FAQ

Waar (bijna) al je vragen beantwoord worden. Waarom hij je niet terug appt? Waarschijnlijk omdat hij gewoon een eikel is! Nu terug naar de echt belangrijke zaken.

Kan ik bij jou parkeren?

Yes! Ik huur een parkeerplaats vlak bij mijn salon. Als je een afspraak maakt dan ontvang je een bevestigingsmail, hierin staat alle informatie die je nodig hebt. (lezen!)

Kan ik met openbaar vervoer naar je toe reizen?

Yes! Het treinstation is op zo’n 10 minuten loopafstand.

Is er nog wat te beleven in Valkenburg en wonen er knappe mannen?

Valkenburg bestaat voor een groot deel uit restaurants en kroegjes. Als je het lekker vind om te drinken  en graag de discoballen bij de lokale shoarmatent van het plafond draait dan zit je in Valkenburg helemaal goed! Nog meer goed nieuws: na zes wijn worden zelfs lelijke mannen aantrekkelijk, win-win! Liever een dagje winkelen? Maastricht is op zo’n kwartiertje rijden/trein afstand van Valkenburg.

Mag ik iemand meenemen?

Het liefst zie ik je alleen op je afspraak verschijnen (tenzij je met meerdere mensen een afspraak hebt gemaakt) mocht je dit niet gelezen hebben, ik laat niemand buiten staan!

Is het permanente make-up?

Als je bij het begin van de website begonnen bent dan weet je het antwoord op deze vraag natuurlijk al! Nee, dit is geen permanente make-up. Check even het kopje Behandeling & Kosten voor meer informatie.

Wat vind jij van permanente make-up?

Ik vind permanente make-up een fantastische uitkomst voor mensen die weinig tot geen wenkbrauwen hebben. Toch gaat mijn voorkeur uit naar natuurlijke wenkbrauwen. Wat ik vaak zie is dat meiden voor PMU kiezen zonder geprobeerd te proberen hun natuurlijke wenkbrauwen terug te laten groeien. Zonde naar mijn mening!

Ik ken salons die minder vragen dan jij. Ik heb klanten die meer betalen dan jij. 

Nee maar effe serieus. Ik ben een uur met je bezig. Belastingen, verzekeringen, materiaalkosten and the list goes on. Het leven van een zelfstandig ondernemer gaat over rekeningen betalen.

Moet ik zelf nog epileren voordat ik een afspraak heb?

Uh nee! Je hebt met je wenkbrauwen net zoals met je wimpers een cyclus. Elke zes weken vallen er oude haartjes uit en krijg je nieuwe haartjes terug. Ik zou je willen aanraden zes weken voor je afspraak niet te epileren (hoe moeilijk het ook is.)  Hoe meer wenkbrauwhaartjes er staan des te beter het is. Als de basisvorm er eenmaal in zit dan kun je tussen je behandelingen door zelf overtollige haartjes buiten je vorm weg halen.

Verf je met henna?

Nee, ik verf met gewone wenkbrauw verf. Henna verf creëert voornamelijk een afdruk op de huid en dat is niet wat ik probeer te bereiken met mijn behandeling. Daarnaast vind ik (mijn mening) de kleuren vaak erg hard.

Hoelang blijft de verf zitten?
Hier kan ik helaas geen uitspraken over doen omdat het per persoon verschilt! Hoe meer haar je hebt des te beter de verf zich hecht en andersom. De volgende factoren kunnen ervoor zorgen dat de kleur (verf) sneller vervaagd: zon, zoutwater, chloor (zwembad) en reiniging van het gezicht.

Is de verf er binnen twee weken helemaal van af ? Dan laat ik je altijd terug komen!

Doet waxen pijn?

Pijn is relatief. Je kan het vergelijken met een pleister eraf trekken. Je maakt het veel groter in je hoofd dan dat het is.

Doet threaden (epileren met touw) pijn?

Hier zijn de meningen over verdeeld! Ik haal met het touw alleen maar de donsharen weg, deze haren zijn minder dik en stug dan je wenkbrauwharen. Mijn mening: niet aanstellen en effe op de tandjes bijten.

Help! Ik ben allergisch voor verf.
No worries. Ik heb speciale verf voor mensen die allergisch zijn.

Note: deze verf is minder hardnekkig dan ‘gewone’ wenkbrauw verf en blijft dus minder lang zitten.

Hoe krijg je de wenkbrauwen zo strak?

Tekenen, tekenen en nog eens tekenen. Door het uittekenen van super dunne lijntjes zie ik welke haartjes er binnen de vorm vallen en welke er buiten vallen. Ik blijf dit herhalen totdat er geen enkel haartje meer onderuit piept. Dit is mijn geheime recept.

Dat is zeker allemaal bijgetekend!

Echt niet! Less is more.  Ik vorm de wenkbrauwen zo zodat jij maar een beetje hoeft bij te tekenen, mocht dat nodig zijn.

Welke make-up gebruik je om bij te tekenen?

Ik vind het leuk om vanalles uit te proberen. Toch blijf ik de producten van Anastasia Beverly Hills het fijnst vinden. Ik gebruik zowel de dip-brow als de wenkbrauw poeder, in (meestal) een koele, assige tint. Wist je dat taupe de meest universele kleur is om je wenkbrauwen mee in te kleuren? Dit komt omdat de meeste mensen van nature een koele ondertoon in hun wenkbrauwen hebben, taupe matcht hier perfect bij! Mijn favoriete kwastje is de soft angled brush, nr 15 van Anastasia Beverly Hills en de highlighter (onder de wenkbrauwen) gebruik ik van de Hema.

Wanneer moet ik terug komen voor mijn wenkbrauwen?

Je moet niks maar als je je wenkbrauwen in top-conditie wil houden dan zou ik elke zes weken zeggen. Kom je binnen vijf weken dan betaal je maar €25  en voor de browlift €40.

Is een browlift schadelijk voor de wenkbrauwen?
Nee het liften van je brows is niet schadelijk.

Kunnen er allergische reacties optreden?
Dit is zowel bij de PDG wenkbrauw behandeling als bij de browlift altijd mogelijk, mocht er een allergische reactie optreden, dan effe langs Dr Mc Dreamy.

Mag ik een browlift ondergaan als ik zwanger ben?
Nee, dit wordt afgeraden. Of een browlift daadwerkelijk schade aan je ongeboren baby kan toebrengen laten we in het midden maar in de categorie: better safe than sorry, doen we dat maar ‘effe niet.

Mag ik na een browlift meteen douchen?
De wenkbrauwen mogen de eerste 24 uur niet nat worden. Alles onder de neus wel 😉

Ik twijfel of ik wel genoeg haar heb om een afspraak te maken.
Stuur me een foto! Dit kan zowel via mijn Instagram, Facebook of gewoon via email.

Foto graag zonder filter of make-up in je wenkbrauwen en fatsoenlijke resolutie. Als ik niet eens je gezicht kan zien op de foto dan kan ik over je wenkbrauwen al helemaal niks zeggen. Ja lieve mensen, het gebeurd.

Heb je ook cadeaubonnen?

Jazeker! Je kan deze in de salon komen ophalen of per mail toegestuurd krijgen.

Contant of pinnen?

Je kan contant betalen of ik stuur je via whatsapp een tikkie.

Hoe zit het met afspraken annuleren e.d.
Dit vind je allemaal terug in onze algemene voorwaarden.

Zijn er nog vragen onbeantwoord gebleven?
Voel je vrij ze te stellen! Ga naar het kopje ‘contact.’