Daar sta ik dan

Daar sta ik dan, in de rij te wachten om binnen te mogen bij de coiffure awards 2019. Vorig jaar was dit event een persoonlijke mijlpaal voor mij. Ik die na 18 jaar in dienstverband werken voor mezelf ging kiezen. Deze show en award winning evening gaf me de sparkling in ‘t vak weer terug.
Dit wilde ik erin houden en nam dit jaar mijn oud collega Bernice mee, die óók dezelfde keuze als mij maakte, ze is eigenlijk gewoon de blonde versie van mij.

Powervrouwen

Voordat we naar binnen mogen, staan er drie power vrouwen voor de perswand waar we mee op de foto mogen. De eventmaneger van schwarzkopf, de hoofdredacteur van ‘t blad coiffure en de (lijkt mij) de aller liefste, stoerste elegantste directeur van Nederland, Marjon van schwarzkopf. Ik kijk niet gauw op naar iemand, vele inspireren me wel, maar dit is gewoon kippenvel en respect ten top!

Marjon kijkt op niemand neer, ze maakt een oprecht praatje met je en zonder dat ze het doorheeft inspireert ze je. Dit is wat mij trots maakt met deze producten te werken. Het product moet niet alleen goed zijn, maar de mensen en visie erachter zijn minstens zo belangrijk.

Inspiratie voor de toekomst

Na een heerlijke avond vol optredens en awards, is ons niets te kort gekomen. Verrukkelijk eten en drank in overvloed! En respect voor alle deelnemers, die uren, dagen weken hard hebben gewerkt aan hun collectie. Alles is tot in de perfectie uitgewerkt! Na al dat harde werken valt het natuurlijk tegen als je niet wint, maar op de after-party waar Og3ne optreed is het leed al weer wat verzacht.
Even alles eruit dansen!

Met een goedgevulde goodiebag lopen we (zonder) high heels (toevallig) samen met Marjon richting de auto en praten we even na over deze fantastische avond. Op dat moment kan ik alleen maar aan de toekomst denken, samen met andere vrouwen elkaar naar de top brengen. Dat is ook wat FYA voor mij betekent. Dus in ‘t kort: Kelly bedankt, ook jij bent een power vrouw!

Liefs 
Jennifer