Mijn naam is Manon Goossens, eigenaresse bij Perfect Eyelash.

Hieronder lees je enkele do’s en dont’s en handige ”weetjes” waar jij rekening mee kunt houden tijdens het maken van je eerste afspraak!

Fabel

Allereerst wil ik beginnen met een misverstand over wimperextensions uit de wereld te helpen: wimperextensions zijn niet schadelijk voor je eigen wimpers of ogen, mits deze op de juiste manier geplaatst worden!

Do!

Vraag rond in je omgeving naar een goede wimper styliste of ga zelf online op onderzoek uit. Let hierbij op de volgende punten:behaalde certificaten, tevreden reviews en niet te vergeten: foto’s van voor en na resultaten.Daarnaast is het heel belangrijk dat er met EU goedgekeurde producten gewerkt wordt, aarzel niet hiernaar te vragen! Een wimper styliste die zich aan de regeltjes houdt, zal hier meestal transparant over zijn.

Wenselijk!

Zorg dat je ogen,make-up en vet vrij zijn alvorens je op je afspraak verschijnt. Zo kan de wimper styliste meteen aan de slag!

Weetje!

Er zijn verschillende soorten lengtes, diktes, krullen en zelfs kleuren wimperextensions. Tijdens je afspraak bespreekt de styliste samen met jou je wensen.

Don`t

Geld willen ‘besparen’. Je hebt maar één paar ogen! Een nieuwe set wimpers kan niet binnen één uur tijd gezet worden. Wordt dit wel aangeboden, dan mag je er van uit gaan dat je er niet lang plezier van zal hebben.

Don`t

Gebruik geen producten waar olie in verwerkt is om je ogen/ wimpers mee schoon te maken.De olie zorgt ervoor dat de hechting van de lijm afzwakt wat als resultaat kan hebben dat je wimperextensions eerder uitvallen!Om je ogen en wimperextensions op een verantwoorde manier schoon te houden (belangrijk!) zijn er speciaal ontwikkelde producten op de markt zoals een lash foam, deze is op water basis en bevat dus géén olie.

Don`t

Laat het verwijderen van je wimperextensions altijd aan een professional over! Ga je zelf aan de slag met olijfolie of babyolie dan houd je gegarandeerd geen eigen wimper meer over! Enkel de remover die wij als wimperstylisten gebruiken zorgt ervoor dat de lijm los laat en jij je eigen wimpers behoudt.

Liefs,
Manon