1. Reinig je gezicht

Grote poriën is een van de meest gehoorde beautyklachten. Poriën lijken groter wanneer ze vol zitten met onder andere vuil, olie en dode huidcellen. Het dagelijks (goed) reinigen van je gezicht zorgt dat de poriën weer kleiner worden. Ook zo nu en dan een bezoekje brengen aan de schoonheidsspecialiste zal je huid een boost geven!

2. Vitamine C

Onderzoek heeft uitgewezen dat vitamine C rijke voeding de vrije radicalen die voor rimpels zorgen doen verminderen. Eet daarom voldoende groenten en fruit! Ook werd door het smeren van een vitamine C crème op de huid een duidelijk verschil bemerkt met betrekking tot lijntjes en verkleuringen.

3.Sleeping beauty

Niet genoeg slaap zorgt ervoor dat je bloedcirculatie trager wordt, dit resulteert in een ‘dof’ uitziende huid. Zorg er dus voor dat je je uurtjes pakt in de nacht! Daarnaast vindt S’nachts de meeste celvernieuwing plaats, een goed idee dus om je huid van een extra voedende crème te voorzien als je je luiken dicht doet.

4.Make-up kwasten

Uit onderzoek is gebleken dat we massaal vergeten om onze make-up kwasten schoon te maken en dat is niet zo slim! Er gaan namelijk aardig wat bacteriën en andere viezigheden tussen de haartjes van onze kwasten zitten, ieks! Gelukkig maak je je kwasten gemakkelijk schoon met een speciale brush cleanser of een beetje shampoo.

5.Zonnebrandcrème

We kunnen het niet vaak zeggen: bescherm je huid tegen de zon. UV straling is een van de grootste boosdoeners met betrekking tot huidveroudering. Zorg daarom dat je je insmeert met een beschermende crème tegen de zon. UV straling is altijd aanwezig en daarom is het ook in de minder zonnige periode (herfst/winter) belangrijk je huid te beschermen!

Liefs Kelly